Ψαροταβέρνα - Εστιατόριο στο ΝαύπλιοΤο Εστιατόριο "ΑΡΑΠΑΚΟΣ" είναι οικογενειακή υπόθεση.

Γι`αυτό και μαζί μας έχουμε πάντα το προσωπικό που θα σας φροντίσει σαν να ήταν και δική του υπόθεση.

Οι παραδοσιακοί μεζέδες και οι Ελληνικές γεύσεις χρειάζονται την εμπειρία της νοικοκυράς, της Ελληνίδας μάνας.


Το χέρι της κας Μαρίας -μητέρα του Αραπάκου- ανακάτεψε, έψησε, ζύμωσε και τηγάνισε για να έχουμε σήμερα το καλύτερο όνομα στη γεύση.

Με μια βόλτα στο Ναύπλιο θα φτάσει και στα δικά σας αυτιά: <Στον "ΑΡΑΠΑΚΟ" θα βρεις τους καλύτερους ψαρομεζέδες, το πιο γευστικό σαγανάκι με γαρίδες, τα νοστιμότερα μύδια>.


Για την απόλυτη γευστική πανδαισία υπάρχει μόνο ένας τρόπος: Το πραγματικά φρέσκο ψάρι σε συνδυασμό με το σωστό ψήσιμο αποτελούν τον χρυσό κανόνα που όλοι εμείς στον "ΑΡΑΠΑΚΟ" γνωρίζουμε καλά.

Τα ψάρια μας είναι πάντα φρεσκότατα απ`τον Αργολικό κόλπο ενώ τα κρέατα έρχονται στο τραπέζι σας καλομαγειρεμένα κατευθείαν από τη σχάρα.


Μην παραλείψετε τους εκλεκτούς ψαρομεζέδες όπως τα μύδια κρασάτα, την αστακομακαρονάδα ή την γαριδομακαρονάδα και τα τραγανά μπουρεκάκια με τυρί και ζαμπόν για ορεκτικά, ενώ πριν αποφασίσετε να φύγετε, γευτείτε τη σπιτική καρυδόπιτα σκέτη ή με παγωτό.

Η πλούσια κάβα μας σε κρασιά θα καλύψει την όποια επιλογή σας στο φαγητό.


Το καλό όνομα μιας επιχείρησης δεν αγοράζεται.

Δημιουργείται από την εμπειρία πολλών χρόνων.

Ο Αραπάκος κέρδισε το στοίχημα και μεταφέρει καθημερινά στους γιούς του τη γνώση, τα μυστικά, αλλά πρωτίστως την αγάπη για τη γεύση, την ποιότητα, την ευχαρίστηση της απόλαυσης και το σεβασμό στον πελάτη.

Γιατί θα έρθουν πολλές γενιές ακόμα, που μια μέρα θα απολαύσουν την εξαιρετική μας κουζίνα.Επικοινωνήστε μαζί μας, αφήστε το μήνυμά σας εδώ.


'Οσοι δεν μας γνωρίζουν θα μας βρουν εύκολα στην Παραλία Ναυπλίου, δίπλα στη θάλασσα απέναντι από το Μπούρτζι.

Μπουμπουλίνας 81         Τηλ: 27520 27675         Fax: 27520 97538         www.arapakos.gr         E-mail: info@arapakos.gr


Powered by www.argolidafree.gr